Järjestämme yksityistilaisuuksia ja toimimme myös tilausravintolana

Edin Bar & Grill ravintola on Taivaan Tulien Aukion vieressä kauppakeskuksen talossa. Ravintola on toisessa kerroksessa ja sijoittuu Kemijärvellä entisiin Kestikerroksen tiloihin. Ravintolassa myös terassi Jaakonkadun ja aukion suuntaan. Paikalle on helppo saapua omalla autollakin. Ravintolan edustalla ja vieressä on maksuton asiakaspaikoitus.

Palvelut: Normaalit ravintola palvelut.

Hyvät puitteet yksityistilaisuuksien järjestämiseen, kokouksiin sekä toimii hyvin myös tilausravintolana eri tarkoituksiin. Henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan tilaisuuteenne sopivan tarjoilukokonaisuuden.

Ravintolassa hyvät äänen ja kuvan toistoon tarkoitetut laitteet monenlaiseen käyttöön.

Parhaiten tavoitat meidät s-postilla: info (@) edinbar.fi

Tervetuloa.
Edi